Logotyp Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem

Avancerad sökning

Vi söker utvecklingsledare inom tjänstedesign

Vi söker en utvecklingsledare som vill fortsätta bygga förmågan till användarinvolvering med hjälp av tjänstedesign hos våra medlemmar. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, van att leda processer självständigt och är pedagogisk med god förmågan att entusiasmera och skapa engagemang samtidigt som du har förståelse för den offentliga sektorns ramverk och uppdrag. Du har erfarenhet av att göra brukare delaktiga i förändringsprocesser och är van vid att använda dig av olika kreativa metoder för att undersöka behov hos olika målgrupper samt har kunskap och erfarenhet av att visualisera ditt arbete på olika kreativa sätt. I uppdraget ansvarar du för att leda, planera, kommunicera, samordna och följa upp arbetet med tjänstedesign. Du kommer att arbeta nära förbundens kanslier i att utbilda, träna och coacha medarbetare i att involvera deltagare/brukare med hjälp av metoden tjänstedesign.

Tjänsten är visstid med tillträde enligt överenskommelse tom december 2022 med möjlighet till förlängning under förutsättning att tjänsten får fortsatt finansiering.

Tjänsten delas mellan Samordningsförbundet Botkyrka Huddinge Salem och Södertälje, vilket innebär en rörlig tjänst som anpassas efter behov. Placeringen är i centrala Huddinge på kansliet för Samordningsförbundet Botkyrka Huddinge Salem.

Ansök senast den 16 augusti. Intervjuer sker löpande från 1 augusti

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Skip to content