Logotyp Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem

Avancerad sökning

Vi söker en ny utvecklingsledare till kansliet!


Som utvecklingsledare arbetar du nära förbundschefen med att bedriva samverkans- och samordningsarbete samt initiera och stödja utveckling inom förbundet. Du stödjer också aktivt projektledare och styrgrupper i verksamhetsplanering, metodutveckling och uppföljning samt genom forum för lärande och erfarenhetsutbyte. I arbetet ingår bland annat att genomföra kartläggningar, processleda, omvärldsbevaka, skriva fram beslutsunderlag, arrangera seminarier och presentera resultat. Ditt uppdrag kommer att innebära lokalt, regionalt och till viss del nationellt nätverksbyggande. Vår lagstiftning ger oss många möjligheter och våra medlemmar är stora organisationer vilket gör uppdraget spännande, utmanande och utvecklande. Det ställer krav på flexibilitet, ödmjukhet och förmåga att se möjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Din placering är på Smordningsförbundets kansli i centrala Huddinge. Ansökan senast 5 juni.

Läs hela jobbannonsen och ansök här:Utvecklingsledare till Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem – Huddinge kommun – Platsbanken (arbetsformedlingen.se)


Om Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem

Samordningsförbundet finansierar och stödjer insatser och projekt vars syfte är att erbjuda samordnad rehabilitering och utveckla metoder för förbättrad samverkan mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Regionen och medlemskommunerna. Förbundet leds av en styrelse och ett mindre kansli, som leder och administrerar det dagliga arbetet. Kansliet består av totalt fyra medarbetare och en förbundschef.

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Skip to content