Logotyp Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem

Avancerad sökning

Din tur - individuellt stöd till arbete och studier

Din tur är ett stöd för dig som är mellan 16-29 år och vill hitta din väg till arbete eller studier. 

Syftet med projektet är att nå alla unga i Huddinge, Botkyrka och Salem som inte känner att de har fått rätt eller tillräckligt med stöd för att kunna studera eller jobba och komma vidare i livet.

Vad kan projektet göra för dig?

Vi är ett team om sju samordnare som är beredda att lyssna på dig och ge dig förutsättningar att själv göra din utvecklingsresa precis på det sätt du vill och behöver. Vi erbjuder oss att följa med en bit på resan genom att till exempel samordna de kontakter och resurser du behöver från arbetsförmedling och utbildningsverksamheter, arbetsgivare eller vården.

Vad händer när du kontaktar oss?

Du erbjuds ett första möte med en samordnare i teamet. Detta kan ske i vår lokal på Björkholmsvägen 10 i Huddinge eller på en annan plats som vi kommer överens om t.ex. nära där du bor.  Kanske kan du redan då komma fram till att du vill delta i någon aktivitet eller boka ett uppföljande möte.

Du får berätta om dina tidigare erfarenheter, dina styrkor och vad du vill göra i livet. Du och din samordnare pratar sen om vilka aktiviteter som skulle kunna passa dig och din plan framåt. Vilka aktiviteter det kan vara är individuellt. Det kan till exempel vara att hitta en praktikplats, stöd att komma igång med studier eller lotsa dig till fritidsaktiviteter som du mår bra av. 

Vill du veta mer eller träffa någon av oss?

I kontaktrutan till höger hittar du kontaktuppgifter och länk till hemsida. Det går bra att både ringa och sms:a. 

Din tur ingår i Lumena

Projektet Din tur är en del av ESF-projektet Lumena som kommer att utveckla insatser för personer med behov av stöd från flera offentliga aktörer. Målet är att ge deltagare ett enklare inträde till arbetsmarknaden genom de evidensbaserademetoderna Supported Employment, Supported Education och Case Management. 

Vi ska skapa ett inkluderande och hållbart arbetsliv för alla och minska det utanförskap som finns i dag.

Läs mer om projekten Lumena och Conecto (länk)

Print

Kontakt

Annette Hedlin

Projektledare

Intresseanmälan och kontakt:
Kontaktformulär:

Besöksadress

Skip to content