Informationstillfälle med Bostad först i Botkyrka

Bostad först innebär att personer som lever i hemlöshet erbjuds en bostad på samma villkor som andra hyresgäster, i kombination med individuellt anpassat stöd.​ Bostad först är en beprövad modell för att motverka hemlöshet för personer med social problematik.​

Samordningsförbundet har därför bjudit in Shara Sammelin, projektledare Bostad först Botkyrka, och Anna Jakobsson och Florence N Kaaya, Case Managers Bostad först, för att berätta mer om metoden, verksamheten och hur det fungerar lokalt i Botkyrka.

Program:

Bostad först – vad är det och hur skiljer det sig från andra metoder?

Hur gör Botkyrka?

Vad gör en Case Manager på Bostad först?

Frågestund

Presentationen kommer att vara runt 20 minuter därefter finns det utrymme för frågor och diskussion.

Mer information om Bostad först Botkyrka (länk)

Informationstillfälle med Bostad först i Botkyrka

Vi behöver behandla dina personuppgifter för att handlägga din anmälan till föreläsningen. För mer information om hur dina personuppgifter behandlas klicka på länken..