Logotyp Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem

Avancerad sökning

Grundläggande kunskap om bipolär sjukdom och depression

Föreläsning med Katrin Skogberg Wirén om bipolär sjukdom och depression och vilket stöd vården ger personer med affektiva sjukdomar.

Katrin kommer att gå igenom vad depression och bipolär sjukdom är, hur det är att leva med sjukdomen, hur den påverkar livet och arbetsförmågan och vad vården gör för att behandla och stödja personer med affektiva sjukdomar.

Katrin Skogberg Wirén arbetar som medicinskt ansvarig överläkare på Affektiva mottagningen på Huddinge sjukhus. Mottagningen tar emot personer med bipolär sjukdom och depression.

I höstas gav Katrin ut en bok tillsammans med Henrik Wahlström som lever med bipolär sjukdom. Båda jobbar för ökad kunskap om bipolär sjukdom och för att minska fördomar och stigma kring psykisk sjukdom.

Anmälan via Lumena Conectos bokningssida

Föreläsare Katrin Skogberg Wirén,
specialist i psykiatri och medicinskt ansvarig överläkare på Huddinge sjukhus

 

Bokomslag till Uppochner: en överlevnadshandbok för bipolär sjukdom

 

Kompetensutvecklingen är ett kostnadsfritt erbjudande från projekten Lumena och Conecto. Projekten finansieras av ESF och drivs av sju Samordningsförbund i Stockholms län. Tillsammans skapar vi en jämställd, jämlik och tillgänglig arbetsmarknad.

Tid och plats

Grundläggande kunskap om bipolär sjukdom och depression

Vi behöver behandla dina personuppgifter för att handlägga din anmälan till föreläsningen. För mer information om hur dina personuppgifter behandlas klicka på länken..

Skip to content