Frukostseminarium med MIA

Är du nyfiken på att veta mer om den förbundsfinansierade insatsen MIA – Mobilisering Inför Arbete?

MIA vänder sig till personer som är i behov av samordnat stöd för att närma sig jobb eller studier. Den 19 mars bjuder verksamheten in till frukost och informationsträff där MIA-medarbetare berättar om hur de jobbar och hur insatsen fungerar.

Program:

08:00 – 08:30 Frukostmingel

08:30 – 09:00 Hur jobbar MIA?

Insatsen berättar om hur de använder metoderna supported employment och case management för att hjälpa deltagare påbörja arbetsträning, jobb eller en utbildning. Efteråt finns tid för frågestund.

Anmälan senast 12 mars.

Har du frågor eller kostpreferenser/allergier, maila Norbert Schulz-Brüssel: norbert.schulz-brussel@huddinge.se

Mer om MIA (länk)

MIA folder Arbetsgivare