Det handlar inte om heder – om våld och förtryck i hederns namn

Utbildningstillfällena inom NNS regeringsuppdrag Ökad upptäckt av psykiskt, fysiskt och sexuellt våld i samarbete med ESF projektet Motverka våld i nära relationer fortsätter. Nästa tillfälle är 22 mars.

Välkommen till ”Det handlar inte om heder – om våld och förtryck i hederns namn” den 22 mars, kl 09:00 – 12:00.

Sprid inbjudan till alla du tror kan dra nytta av tillfället, det är kostnadsfritt.

Länk till anmälan: Det handlar inte om heder (ungpd.com)

ESF Projektet Motverka våld i nära relationer ägs av Samordningsförbundet RAR i Sörmland och genomförs i samverkan med Samordningsförbundet Centrala Östergötland och Finsam Karlskoga – Degerfors.

Projektet medfinansieras av Europeiska unionen.

Det handlar inte om heder – om våld och förtryck i hederns namn

Vi behöver behandla dina personuppgifter för att handlägga din anmälan till föreläsningen. För mer information om hur dina personuppgifter behandlas klicka på länken..